fbpx
  • PR

What makes you different or weird – that’s your strength

Meryl Streep

Vi udtænker og skaber de gode historier og kampagner om jeres virksomhed, som vil være værdifulde for pressen

At komme i medierne er for mange et mål i sig selv. Omtale giver kendskab, og kendskab giver omsætning. Har man for alvor mediernes opmærksomhed, er det ofte en god historie – men sjældent en historie, der gavner virksomhedens omdømme.

Hos NORD Communications arbejder vi med PR ud fra den grundtanke, at en kritisk presse er godt for demokrati og mangfoldighed. Vi har et nært samarbejde med journalister og stor respekt for deres objektivitet og høje standarter for kildehåndtering. I stedet fokuserer vi på at sikre korrekt fakta, genmæle og en konstruktiv dialog, når shitstormen raser.

NORD har nært kendskab til Pressenævnets arbejde og trækker desuden på mange års erfaring med kritisk journalistik. Når det handler om synlighed og positiv omtale assisterer vi med at udtænke og skabe de historier og kampagner, som vil være værdifulde for pressen. Vi hjælper jer med at finde de medier, som vil have fælles interesse med jeres målgruppe.

Vi arbejder med

Pressestrategi

Behov for synlighed?

Hvilke medier kan have interesse i jeres virksomhed, og hvilke historier kan I byde ind med. Få en medieplan og et kompas for, hvor og hvornår der skal sættes ind.

Krisekommunikation

Dårlig omtale? En nyhed, der bare skal ud nu?

Er I kommet til orde? Er  der brug for et genmæle? Eller har I brug for hjælp til at rykke hurtigt med en nyhed til medierne? Vi tager dialogen og rådgiver jer med medietræning og strategi.

Pressepakker

Overlad hele PR-delen til os

Produktion og udsendelse af pressemateriale samt dialog med medierne.

Medietræning

I tvivl om, hvordan I skal formulere jer til medierne?

Fordi samtlige af NORD Communications medarbejdere er uddannede journalister, kan vi rådgive jer til, hvordan I formulerer jer overfor pressen til jeres fordel.