fbpx
  • Om

Hos NORD Communications arbejder vi med kvalitet i fortællingernes indhold

Nana Askov, CEO

NORD Communications er specialiseret inden for grundfortælling, forandringsfacilitering og seriøs content marketing

Bureauet, der i dag beskæftiger en fast gruppe journalister, grafikere og webdesignere er stiftet af Nana Askov, som har arbejdet i mere end 13 år på store danske nyhedsmedier – heraf otte som leder, blandt andet som redaktionschef på Ugebrevet A4 og Avisen.dk. Hun har stået bag konceptionaliering og udvikling af både nye printmedier og digitale platforme og ledet en gravergruppe, hvor målet var at skabe kvalitets- og dybdeborende journalistik til nettet.

Nana Askov er mødeleder og moderator på større arrangementer, konferencer og lukkede netværksmøder med særlig viden om politik, arbejdsmarked og erhverv. Ud over sin fortid som journalist, redaktionschef og forfatter er Nana Askov certificeret coach og en erfaren rådgiver. Hun har en mastermind i Hero’s Journey og Succes Intelligence.

Hun har desuden undervist på Mediernes Efteruddannelse og på større mediehuse – blandt andet Danmarks Radio og Aller Media i digital journalistik, nye digitale publiceringssystemer og arbejdsgange.

Digitalt indhold skræddersyet til virksomheder

I dag rådgiver NORD Communications private virksomheder, ledere og organisationer i kommunikation, grundfortælling, digital strategi, pressehåndtering og personlig branding. Hos NORD Communications producerer vi digitalt indhold, billeder, pocast, video og tekst, som er skræddersyet til virksomheder og organisationers grundfortælling, og vi står for at vækste og bestyre sociale medier for en lang række af virksomheder.

Branded Content

NORD Communications leverer high end Branded Content. Vi skriver, redigerer og layouter bøger, som for eksempel håndbøger, årsrapporter, biografier eller livsstilsbøger og magasiner. Vi udvikler podcasts og videoformater og alle typer stærke fortællinger, som skaber synlighed og awarness.

Nana Askov er desuden forfatter på forlaget Peoples Press, har udgivet bogen SMUGLER – Fra hippie til hashbagmand og Afdeling N – En personlig fortælling om kampen mod narkobagmænd.

Vores medarbejdere

Nana Askov

Nana Askov

CEO, seniorrådgiver, journalist, forfatter, moderator

+45 40 99 49 42 / askov@nordcommunications.dk

Nana Askov er grundlægger og leder af NORD Communications. Hun har mange års erfaring i medieverdenen både som journalist og leder, og rådgiver i dag større virksomheder, er ekspert i grundfortælling, autentisk kommunikation og personlig branding. Hun er desuden mødeleder, erfaren underviser på store danske mediehuse og krimiforfatter hos Peoples Press.

Annemarie Friislund

Annemarie Friislund

Projektleder, kommunikatør og rådgiver i formidling

+45 60 40 69 33 / friislund@nordcommunications.dk

Annemarie Friislund er cand. mag. i moderne kulturformidling og har mere end 20 års erfaring som projektleder og formidler indenfor kunst, kultur og branding.

Autentisk branding bliver succesfuldt, når man viser, hvem man er. Det er dér i de små sprækker i facaden, ens passion, faglighed og troværdighed skinner igennem

Nana Askov, CEO

Vores kontor

Njalsgade 23C

2300 København S