fbpx
Nana Askov er en erfaren facilitator og underviser. Hun tager ofte ud på virksomheder og organisationer og afholder skræddersyede forløb, både for ledergrupper, medarbejderteams og for hele organisationen. Hun har også lang erfaring som mødeleder i forbindelse med udviklingsprojekter. Det kan være forandringer i ledelsesgruppen, team-opbygning, samarbejde, organisatoriske omstillingsprocesser eller vækststrategier, hvor man ønsker at få hele organisationen med.
Hos NORD Communications holder vi desuden jævnligt kurser og workshops indenfor Grundfortælling, Social Media Strategi og Hero’s Journey.
Skræddersyede forløb: Forandrings-facilitering

Skræddersyede forløb: Forandrings-facilitering

WORKSHOP

Fra vækst-ambitioner til strategi. Forandringer i ledelsesgruppen. Nyt team eller et ønske om at booste de innovative og kreative arbejdsprocesser. Nana Askov har lang erfaring med at facilitere og udvikle workshops. Disse workshops planlægges ofte i fast forløb med efterfølgende rapport og strategi.

Autentisk branding, kommunikation og strategi

Autentisk branding, kommunikation og strategi

WORKSHOP

I virksomheder ligger der masser af fortællinger og budskaber, der både kan være med til at løfte engagementet og arbejdsmiljøet internt i virksomheden, men ligeledes kan skabe synlighed og værdi for virksomheden udadtil – hvis fortællingen, brandet og strategien kommunikeres ud. Men på mange virksomheder i dag viser det sig ofte, at medarbejdere og ledelse ikke kender deres grundfortælling.
Dette uddannelses forløb er for ansatte indenfor kommunikation og marketing, projektledere og konsulenter i virksomheder der ønsker at ekspandere deres viden indenfor branding, eksponering, tydelighed, styrket forretningsånd, forbedret arbejdsmiljø og vækst.

Iværksætter

Iværksætter

Fem ugers forløb

ette forløb er for selvstændige, ansatte indenfor kommunikation og marketing, projektledere og konsulenter i virksomheder, der ønsker at udvikle deres viden indenfor branding, eksponering, tydelighed, kommunikation og konceptudvikling.

Hero’s Journey - Innovation og Perfomance

Hero’s Journey - Innovation og Perfomance

WORKSHOP

Hero’s Journey bruges i dag i lederudviklingsforløb, i virksomheder som en fantastisk og inspirerende vej til innovation, kreative arbejdsprocesser og personlig gennemslagskraft med autentiske præsentationsteknikker. Nana Askov underviser i Hero’s Journey både som innovations-workshops til virksomheder og 1-1 udviklingsforløb.

Facebook Markedsføring BASIS

Facebook Markedsføring BASIS

3 DAGES KURSUS

Lær at bruge Facebook som markedsføringskanal for din virksomhed
Fra storytelling & indholdsstrategi til oprettelse af annoncer på basisniveau.
Dette kursus henvender sig til selvstændige, ejerledere og folk der arbejder med marketing, der gerne vil kunne bruge facebook på en måde, så der bliver skabt en positiv og troværdig synlighed omkring virksomheden og lære teknikken bag facebook-annoncering