fbpx
Nana Askov er en erfaren underviser. Hos NORD Communications holder vi jævnligt kurser og workshops indenfor Grundfortælling, Social Media Strategi og Hero’s Journey. Alle kurser afholdes i vores gamle butik i Nansensgade 37 nær Torvehallerne og Nørreport Station i København.
Autentisk branding, kommunikation og strategi

Autentisk branding, kommunikation og strategi

WORKSHOP

I virksomheder ligger der masser af fortællinger og budskaber, der både kan være med til at løfte engagementet og arbejdsmiljøet internt i virksomheden, men ligeledes kan skabe synlighed og værdi for virksomheden udadtil – hvis fortællingen, brandet og strategien kommunikeres ud. Men på mange virksomheder i dag viser det sig ofte, at medarbejdere og ledelse ikke kender deres grundfortælling.
Dette uddannelses forløb er for ansatte indenfor kommunikation og marketing, projektledere og konsulenter i virksomheder der ønsker at ekspandere deres viden indenfor branding, eksponering, tydelighed, styrket forretningsånd, forbedret arbejdsmiljø og vækst.

Facebook Markedsføring BASIS

Facebook Markedsføring BASIS

3 DAGES KURSUS

Lær at bruge Facebook som markedsføringskanal for din virksomhed
Fra storytelling & indholdsstrategi til oprettelse af annoncer på basisniveau.
Dette kursus henvender sig til selvstændige, ejerledere og folk der arbejder med marketing, der gerne vil kunne bruge facebook på en måde, så der bliver skabt en positiv og troværdig synlighed omkring virksomheden og lære teknikken bag facebook-annoncering

Hero’s Journey - Finding your purpose

Hero’s Journey - Finding your purpose

9 UGERS UDVIKLINGSFORLØB - en helterejse til personlig gennemslagskraft

Hero’s Journey bruges i dag i lederudviklingsforløb, i virksomheder, hvor man arbejder purpose-orienteret, og som en fantastisk og livgivende vej til personlig udvikling og gennemslagskraft. Nana Askov underviser i Hero’s Journey både som innovations-workshops til virksomheder og personlige udviklingsforløb.