fbpx
  • Sociale medier

Be brave enough to start a conversation that matters

Dau Voire

Indhold om jeres virksomhed og produkter, som interesserer jeres kunder

Tilstedeværelsen på sociale medier bliver først succesfuld, når man lykkes med at få etableret en reel dialog

Hos NORD Communications skaber vi det indhold om jer, som har interesse for jeres følgere. Vi tænker det altid sammen i en helhed med resten af jeres digitale tilstedeværelse. Digital content kan bruges både på sociale medier, i nyhedsbreve og på sitet.

Det kræver en klar strategi og vedholdenhed at få resultater ud af en profil på sociale medier. Til gengæld kan det rette fællesskab gøre jer næsten uafhængig af pressen og nyhedsmediernes dagsorden.

Vi arbejder med

Strategi

Hvor skal I sætte ind – og hvordan?

Facebook, LinkedIn eller Instagram? Undgå spildte arbejdstimer på medier, der ikke giver de rette leads. Vi målretter jeres tilstedeværelse på de sociale medier, hvor jeres kernekunder er.

Etablering

Så starter vi …

Vi opretter jeres profil og begynder at opbygge gruppen af følgere. I opbygningsfasen kræves ofte en ekstra indsats, med boosts, brug af ambassadører og indkredsning af målgruppen.

Content

Hvad skal der stå?

Vi starter med at lave en contentplan. En plan over de historier, videoer og blogindlæg, som vil have interesse for jeres følgere. Derefter producerer og poster vi dem for jer.

Når noget er skabt til feedet, så spørg dig selv: Hvad skal modtageren bruge det til? Hvorfor skal modtageren læse lige netop denne digitale artikel? Og kan du ikke svare, så er det spild af tid. Alt, hvad der ligger i feedet, er defineret af, hvor brugbart det er.

Nana Askov, CEO