fbpx
  • TRE DAGES KURSUS

    BÆREDYGTIG FACEBOOK-MARKETING BASIS

BÆREDYGTIG FACEBOOK-MARKEDSFØRING BASIS

Lær at bruge Facebook som markedsføringskanal for din virksomhed

I samarbejde med Crowd Pleaser, der er specialister i Facebook-marketing og annoncering udbyder vi nu dette kursus. Det henvender sig til selvstændige, ejerledere og folk der arbejder med marketing, der gerne vil kunne bruge facebook på en måde, så der bliver skabt en positiv og troværdig synlighed omkring virksomheden og lære teknikken bag facebook-annoncering

  • TRE DAGES KURSUS

    BÆREDYGTIG FACEBOOK-MARKETING BASIS

DET FÅR DU PÅ KURSET

Over tre kursusdage får du en basis-indføring i, hvordan man bruger sin grundfortælling til at skabe en troværdig content marketingstrategi. Du kommer omkring kunsten at kommunikere med hjertet og du lærer at omdanne din virksomheds fortælling til annoncer i et bæredygtig langtidssikkert facebook-perspektiv.

Find din virksomheds særlige kryds
– om at arbejde med sin grundfortælling

Når du forstår hvad en grundfortælling er, og hvordan du bruger den som fundament for din markedsføring, er du længere end de fleste. Du vil under kurset få konkrete redskaber til at blive skarpere på din egen grundfortælling og hvordan du bruger den aktivt til at skabe content og få kunder i din virksomhed.

Blog, podcast, video … eller det hele? Om at vælge den rette platform

Det handler ikke om at bruge alle platforme. Men at bruge de rigtige. Vi mener ikke, at der er en platform eller form, der er rigtig for alle. Du bliver bevidst om, hvilke platforme, der pt virker, hvordan de virker – og hvad der giver mening for din virksomhed at bruge. Og at du bruger dem på en måde, som er optimalt, så du bruger mindst mulighed tid på din markedsføring og får mest muligt ud af den.

Content marketing som en bæredygtig strategi – hvordan kommer man i gang

Du bliver indviet i grundprincipperne i content-marketing og hvordan det pt er den mest bæredygtige og effektive måde at markedsføre sig på. Og for virksomheder der ønsker at bidrage positivt til mennesker og samfund er det netop ofte også en retning, som passer rigtig godt til deres værdier og brand.

Facebook-annoncering på basisniveau – Opsætning af målgrupper og contentflow

Du lærer hvordan du sætter målgrupper op og annoncer, der får dit content ud foran de rigtige mennesker. På den måde får du mere ud af det content, du laver og du får over tid bygget bedre og stærkere målgrupper, som er klar til at investere i din virksomheds ydelser eller produkter.

Det praktiske

Kurset forløber over tre hele dage i NORD Communications gamle butik i Nansensgade 37 ved Torvehallerne og Nørreport i København. Det vil være muligt at deltage digitalt hvis omstændighederne kræver det.

Tid & Sted

Pris og forplejning

29. oktober 2020 kl. 9.30-15.00

13. november 2020 kl. 9.30-15.00

16. november 2020 kl. 9.30-15.00

Investering: 7.500 kr. eks moms for alle tre dage (du kan betale i 2 rater mod ekstra gebyr)

Vi serverer kaffe/the/snacks

Frokost kan købes i mange af de små hyggelige steder omkring Nansensgade.

Bonus

Til de 5 hurtigste …

De første 5, der booker får en coaching eller rådgivningssession på 30 minutter hos enten Nana Askov eller Carolina Björk (du vælger selv)

Værdi: 1.500 + moms

Om Carolina Björk

Kreativ kampagnechef & Founder af Crowd Pleaser

Carolina Björk er serieiværksætter og har stiftet mere end 5 virksomheder. Hun står i dag i spidsen for bureauet Crowd Pleaser, der er specialiseret i bæredygtig facebookmarketing.

Hun er uddannet journalist og en af landets mest erfarne specialister i facebook-markting. Hun er desuden underviser og businesmentor og har arbejdet med mere end 1.000 iværksættere.

Læs mere om Crowd Pleaser her

Om Nana Askov

Leder af NORD Communications & forfatter

Nana Askov er forfatter, underviser og coach i hero’s journey og leder af NORD Communications.

Hun har mange års erfaring i medieverdenen både som journalist og leder.

Hun rådgiver i dag større virksomheder, er ekspert i grundfortælling, autentisk kommunikation og personlig branding.

Læs mere om Nana Askov her

  • TRE DAGES KURSUS

    BÆREDYGTIG FACEBOOK-MARKETING BASIS